Totalul afișărilor de pagină

29 feb. 2012

Safe and sound...

       Pot spune ca atunci cand mi-ai spus ca ai plans m-ai facut sa ma intreb daca eu am fost cauza. Poate pentru un moment cat de mic mi-am dorit chestia asta, sa stiu ca asta e modul tau mai antipatic de a spune ca iti pasa dar poate ca a fost doar o alta interpretare. Stii doar, am discutat si pe tema asta. Ai plans. Ai facut doi ochi de un albastru imaculat sa se piarda intr-o mare de tristete, de melancolie. Motivul nu ti-l cunosc nici pana in momentul de fata insa stiu ca atunci cand vei avea curajul necesar sau incredere imi vei spune.
       Pot spune ca mereu cand imi repeti ca eu sunt diferit, ca nu te comporti cu restul asa cum te comporti cu mine ma faci sa zambesc prostesc fara sa ma mai pot controla. Sunt fericit dar confuz. Nici prietenii nu ma mai inteleg si asta pentru ca usor usor ma pierd. Ma detasez de toti si toate si raman doar, stii cum se spune, "me and myself", ca sa pot intelege de ce aceasta eroare brusca dintre minte si inima de la o vreme.
      Pot spune ca nu imi place ca vine primavara si deja mi-e groaza de cuvantul acela foarte important pentru mine, vara. Raman blocat la ideea ca o sa fim prieteni pe durata unui simplu anotimp fiindca nu vreau asta.
      Pot spune ca te-ai dus sa te culci fiindca era modul tau de a te exterioriza, acela fiind prin vise. Te-ai facut "mica sub plapuma" si probabil acum te visezi zburand sau razand, traind o viata mult mai frumoasa decat cea de acum. Nu mi te pot imagina decat cu un zambet pal si cu ochii stinsi, izolati de lumina pe care o radiaza.
      Pot spune multe, pot continua la nesfarsit insa nu are rost, nu acum."La revedere!" acum in noapte si "Buna dimineata!" intr-un nou vis. Acelasi lucru atat de cotidian si obisnuit  insa pentru prima oara amandoi intr-o metamorfoza de idei ascunse prin subconstient.

                                   ~ http://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc ~

26 feb. 2012

This is where my heart takes over...

      "Inchide ochii...
       
      Voi incepe prin a spune ca in ultima vreme nu reusesc sa-mi mai pun sentimentele in cutia veche ascunsa bine din suflet si incep sa scap, sa dau afara anumite lucruri pe care nu sunt sincer pregatit sa le infrunt. Mi-e dor de zilele in care nimic nu conta, in care tot ceea ce simteai putea fi spus foarte usor fara sa fi mustrat sau sa intampini  regrete la tot pasul. Probabil ca odata cu varsta am ajuns sa complic in capul meu tot ceea ce gandesc. Am ajuns sa cred ca nimic nu este simplu si ca totul are o explicatie, iar explicatia pe care o caut cere mai mult decat trei lovituri din glezne si o dorinta aruncata spre cer ca sa poata fi deslusita.
   
     ...Imagineaza-ti o cutie, deschide-o, pune in ea toate gandurile, grijile, prietenii, familia si acum inchide-o!...     

     Voi continua prin a-mi marturisi ca imi este frica. Mereu mi-a fost frica sa nu fiu judecat, tras la raspundere chiar si pentru faptele mele fiindca stiu ca nimeni, aproape nimeni nu ma intelege.Am sentimentul ala constant de nesiguranta fiindca stiu ca nici macar eu nu ma consider capabil de a ma cunoaste 100%.
   
    ...Leag-o cu niste lanturi groase si apoi fa-o sa dispara...

      Va trebui sa spun multumesc! Multumesc Sa. pentru ca in ciuda faptului ca ne certam mereu, ca ne contrazicem pe orice tema cat de prosteasca, nu-ti e frica sa-mi spui ca ma iubesti, ba chiar sa te mandresti cu fratele tau. Poate ca acum nu realizezi asta, insa nu imi doream nimic mai mult decat sa ma accepti asa cum sunt. Te iubesc si cred ca e printre putinele lucruri pe care nu mi-e frica sa le spun fiindca stiu ca e un lucru cu care si eu la randul meu TREBUIE sa ma mandresc! Multumesc B. pentru seara asta (25/02/2012), a fost momentul in care am simtit ca pot sa am incredere si mai mare in tine desi puteam jura ca nu am cum mai mult de atat. A fost momentul in care mi-ai spus ca indiferent ce s-ar intampla tu o sa ma iubesti si nu o sa se schimbe niciodata asta, lucru pe care, fie ca eram ametit, fie ca nu, stiam de atunci ca nu am cum sa-l uit vreodata.
   
       ...Concentreaza-te bine si las-o sa pluteasca spre nicaieri...

       De la o vreme simt nevoia sa vorbesc cu tot felul de persoane straine, interesante pe care nu le cunosc si nu-mi pot explica de ce fac asta. De ce incerc sa gasesc prieteni noi cand stiu ca acest cuvant "prieten" este asa un cliseu, o hiperbola aplicata de la om la om ca sa poata ascunde sentimentul de singuratate. Simt nevoia sa caut persoane interesante si sa ma bag si eu la mijloc fara sa-mi pese ca apar intr-un moment potrivit sau nu. Intr-un fel vreau dar totodata nu vreau asta. Nu vreau sa stau sa spun oricui toata viata mea in 5 minute ca sa poata sa profite, sa aiba un avantaj. Presupun ca vreau decat sa aflu povestile tuturor. Vreau timp sa gandesc si sa ascult povesti interesante.

        ...iar cand esti pregatit o sa o vezi din nou... fii sigur ca poti sa o inchizi la loc.

      Acompaniat de acest sentiment urmeaza si scuzele de rigoare. Am sa spun pe scurt fiindca mai mult de atat nu meriti momentan pentru indiferenta de care dai dovada Rz. Sa spun ca nu inteleg unde am gresit ar fi o minciuna. Am calcat stramb in momentul in care am inceput eu sa te caut. Ai inceput sa primesti din nou atentie lucru care, asa cum ti-am mai spus, te strica foarte rau. Imi pare rau ca nu a mers ceva ce pornise foarte frumos. Imi pare rau ca nu mai am rabdare sa continui cu tine.
 
     ...Inspira adanc iar apoi expira usor...

      Am sa inchid aceasta cutie cu tine fiindca tu esti persoana care a reusit sa faca o gaura. Definitia de "copil" pe care ti-ai insusit-o nu prea pare sa te caracterizeze si la mentalitate. Nu stiu ce sa-ti spun, nu stiu daca vreau sa te vad, nu sunt inca sigur insa stiu ca as vrea sa te cunosc mai bine. Tu esti persoana la care am impresia ca am aparut intr-un moment foarte nepotrivit. Simt un foc care ma consuma. Simt cum aerul nu mai e suficient si nici macar prietenii sau o tigara nu ma pot linisti cand vine vorba de tine. Imi fuge gandul spre lucruri ciudate, spre lucruri noi si nu cred ca vreau chestia asta.

     ...Acum, deschide ochii!"